Escoltar

La UIB suspèn l'intercanvi d'alumnes, PDI i PAS del primer semestre del curs 2020-21

La suspensió afecta especialment els programes Erasmus i SICUE

El Consell de Direcció de la UIB ha acordat suspendre els programes d’intercanvi Erasmus+ i SICUE d’alumnes, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis del primer semestre del curs 2020-21. Ho ha acordat tenint en compte les circumstàncies d’alerta sanitària i l’estat d’alarma en què ens trobam, que obliga la UIB a ser responsable amb els membres de la comunitat universitària i amb la societat en general.

La UIB restarà a l’espera que la situació d’incertesa millori i farà tot el que sigui possible perquè les mobilitats previstes (entrants i sortints) es puguin fer a partir del segon semestre del pròxim curs acadèmic.

Aquesta decisió ja ha estat comunicada als alumnes de la Universitat que en són afectats, així com als tutors i als coordinadors de mobilitat. Els pròxims dies rebran la informació la resta de col·lectius, així com les universitats sòcies dels programes d'intercanvi.

Quant a les mobilitats derivades de convenis bilaterals signats per la UIB, seran tractades amb les persones responsables per arribar a un acord.

Data de publicació: 07/05/2020